lunes, 30 de mayo de 2011

Objectiu aconseguit!!!

Avui diumenge hem pogut fer el tant esperat romiatge ciclista. Finalment hem estat 16 ciclistes els que hem fet el recorregut de 250 kms entre Barcelona i Torreciudad. La veritat es que ha estat una jornada formidable en la que tot ha sortit perfecte, els temps ens ha acompanyat, el ritme ha estat molt bo, però sobretot ha estat una jornada plena de convivència de bona gent, que ens uneix la passió per la bicicleta i ho hem volgut demostrar anant a honrar a la Mare de Déu a casa seva.

Vull agrair des de aqui a tots els que heu participat, però molt especialment al Mateo, Xavi, Miquel, Òscar i Oriol, que ens han preparat tots el avituallaments sòlids i líquids, i aquest últims eren molts esperats ja que a partir del migdia la calor ha estat molt intensa.

També un bon grup de mares amb les seves famílies s'han acostat fins Torreciudad, i han pogut gaudir d'una visita guiada pel Santuari, mentre feien temps a que arribèssim els ciclistes.

Al final, foto de família, i una Missa per donar gràcies del gran dia que hem passat.


En breu aniré penjant el material àudiovisual que hem anat fent, i si algú es vol animar a escriure la seva crònica personal, doncs que me l'envïi a bcntcd@gmail.com i la publicarem.

Bona nit a tot-hom, que ha estat un dia molt llarg ... i una nit molt curta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario