miércoles, 25 de mayo de 2011

Últims preparatius

Ja estem a la darrera setmana i aquest diumenge podrem fer el tan esperat romiatge. Serà una nit curta ja que haurem de matinar força, però la nit d'abans tenim un compromís ineludible. Veure com el Barça juga a Wembley la setena final de Champions de la seva història. La cuarta copa està més a prop.

Recordeu que la sortida es a les 6:00 del matí des de la Diagonal de Barcelona. Els que s'apuntin a La Panadella hauran d'estar allà a les 9:45.

He posat una nova secció (Hores de Pas) on indico les teòriques hores de pas en funció de 4 ritmes.


He destacat en groc els moments de les parades, i la hora màxima de sortida. Com veieu la novetat d'aquest any es que farem 3 parades en comptes de dues. Mantindrem la "tradicional" parada a la Panadella, entaulats amb forquilla i ganivet, i farem dues parades més en plan avituallament típic de les marxes, amb la millora dels entrepans que ens prepararà en Mateo i el seu equip. També hi haurà beguda fresca, fruita i fruits secs. El tema de les barrites, vist els comentaris de la darrera edició ho deixem còrrer. Que cadascú porti el que li vingui de gust. La beguda "en ruta" serà aigua i beguta isotònica, i en els avituallaments també Coca-Cola.

Enviaré un correu individual a les persones que m'heu confirmat l'assistència. Si algú no el rep i te previst venir, si us plau que m'ho digui a l'adreça bcntcd@gmail.com .

No hay comentarios:

Publicar un comentario