sábado, 12 de mayo de 2012

Una setmana!!! Preparatius finals

Ja som dissabte, i per tant nomès queda una setmana pel romiatge. Quasi tot és a punt i per tant és hora de començar a tancar temes. Un cop confirmada la gent que serem (si us plau, el que no ha dit res necessitaria saber-ho abans de dimecres), farem tres sortides.

El primer grup sortirem de Barcelona a les 6:00 del matí, al lloc de sempre prop del Palau Reial. Per tant, quedem a les 5:45 per tal de poder possar la bossa a la furgoneta que ens farà d'assistència. Compto que en aquest grup serem entre 6 i 8 ciclistes. Al arribar a Igualada s'incorporaran 6 persones més. El punt de trobada serà l'Hotel Canaletes, a l'antiga NII al seu pas per Igualada. La convocatòria es a les 8:30. A Aquella hora, en Mateo estarà amb la furgoneta per que pogueu posar les bosses, i informarà per on anem el grup ciclista. En funció de l'hora decidirem si anem plegats o comenceu a fer via fins que us agafem.


El tercer grup, d'unes 4 persones, s'incorpora a La Panadella. La convocatòria és a les 9:30 al Hotel Bayona, per esmorzar a taula. Aquí s'incorpora una segona furgoneta.
Un cop haguem repostat les calories cremades, arrencarem de nou no abans de les 10:00, però no més tard de les 10:15, i a partir d'aquí tots plegats en grup (que ja serà d'uns 15) a fer els 160kms restants.



Farem dos avituallaments més, un a Algerri i l'altre passat Sant Esteban de Litera. Sòlid i líquid, al estil de l'any passat, amb suficient dinar com per que no facin falta barretes pel camí. Ara be, qui en vulgui dur, cap problema, però als avituallament no n'hi hauran. La beguda, com l'any passat, serà d'aigua i isotònica fresca pel camí, i a més coca-cola i llimonada als avituallaments.
Per cobrir les despesses de l'esmorzar i els avituallaments recollirem 20€ per ciclista. La benzina que cadascú es possi d'acord segons el cotxe.
En els avituallements hi seran les dues furgonetes, i si algú te problemes mecànics o físics sempre es pot pujar al vehicle i resoldre al problema, mentre el grup continua el camí i incorporar-se més tard.

L'arribada al Santuari està prevista cap a les 17:00, tot i que això depen de tantes coses que es molt dificil afinar: climatología, incidències, ...

Un cop arribats ens rebra el rector a l'altar de l'explanada, resarem la Salve com a cloenda del romiatge, farem la foto de rigor per inmortalitzar la gesta, i anirem al Poblado a dutxarnos, per tornar al Santuari, on qui vulgui podrà assistir a Missa o tenir temps per veure el Santuari. Cap a les 20:00 engegarem el camí de tornada... ja que finalment no tenir que arribar a veure cap final de Champions.

1 comentario:

  1. Un any per posar me en forma ¿? i trobar bona bici. Potser l’any vinent m’hi apunti. Una mare bicicletera

    ResponderEliminar