jueves, 24 de mayo de 2012

Vídeos

A més del vídeo de la rampa del 15% que teniu dues entrades per sota, aquí teniu per fí el video de la sortida complerta!!!

L'he dividit en tres parts. La primera fins el Bruc, amb els 7 integrants del peloton més "pro". Pujada a bon ritme, bones cares, bones sensacions. Aqui teniu les imatges.


La segona part es fins La Panadella, amb l'incorporació dels 5 igualadins. Un pilot de 12, que ja fa goig, el ritme es manté bo, amb la voluntària excepció del Rosari a Santa Maria del Camí.


I la tercera part, des de La Panadella fins l'inici de la pujada al Santuari. Aquí sembla un pilot d'una cursa oficial. Molta gent, bon ritme, ... això sí, els avituallaments són de cicloturistes com Déu mana, amb parada i fonda.
El video s'acaba a l'inici de la pujada a Torreciutat un cop passat el pont de la presa. Fixeu-vos amb el cicliste de blanc que s'escapa del pilot quan encara queden 2kms per arribar a l'alçada del pantà. L'actitud de la resta del pilot que segueix al mateix ritme en un bloc compacte posa en evidència que la norma no admitia cap dubte i va ser infringida. La decisió del jurat ja està presa...


Espero que disfruteu força d'aquest videos.


2 comentarios:

  1. Quina passada!!!! Els he vist unes quantes vegades tots 3. Alguns ens agradaria saber la sentència que ha pres el jurat.....

    Per cert, al darrer vídeo em pensava que tenia alguna cançó de l'ordinador posada. I... no. DJ Edu o DJ Ori, gran cançó amb barreges!!!
    L'any que ve 5a edició!!!!!!!! Espero estar a Spain i venir, que la 4a se'm va fer curta, no en el sentit que us penseu alguns (que també, jejeje), sinó en el sentit de parlar amb la gent.
    marc

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Joder, que guapo el video, com a record es una passada.

      Eliminar