sábado, 2 de marzo de 2013

V Edició: 27 d'abril del 2013


Benvolgut tots,

Un cop publicat el calendari cicloturista català del 2013 i analitzades les diferents marxes, proposo el dissabte 27 d'abril (festa de la Mare de Déu de Montserrat) per fer el nostre romiatge ciclista.

Aquesta edició és la cinquena i per tant volem donar-li un motiu especial i afegir algunes novetats, que passo a detallar:

1.- Donat que cada vegada sou més els que us apunteu a iniciar la marxa a Igualada (180kms) i La Panadella (160kms), proposo fer una única sortida des de Igualada a les 7:00 del matí, seguint la ruta clàssica, que serà més suau al reduirla en 70 kms i no pujar el coll del Bruc.

2.- Farem 2 avituallaments als kms 70 i 130 aprox, i el tercer serà una espectacular paella a l'arribada al Santuari, cap a les 15:00 de la tarda.

3.- Aquest dinar està obert a tots els participans de la marxa i també a tots els familiars que vulguin pujar al Santuari. Això permet pujar en cotxe a mig matí, visitar el Santuari i cap a les 14:00 ajudar a preparar el dinar de germanor i rebre als ciclistes.

4.- Un cop dinat, tindrem temps per donar un tomb pel Santuari i assistir a la Missa de 18:00 de la tarda, acte amb el qual donarem per acabat el romiatge.

5.- La tornada la farà cadascú amb els seus familiars i/o acompanyants que podran recollir el cotxe, si cal, al passar per Igualada.
 
6.- Adicionalment i per aquells que ho desitgin, pel tal de conmemorar la cinquena edició, alguns volem fer la tornada diumenge en bicicleta, tot fent nit a El Poblado. El camí de tornada el farem pel nord, una  ruta de muntanya, que passa per Graus, Puente de Montañana, Tremp, Comiols, Ponts i Igualada. Surtem 210kms amb 3000mts de desnivell, amb els cuals completarem un cap de semana de 400 kms.
 
Els detalls de tot plegat, els anirem comunicant puntualment en el blog.
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario