sábado, 6 de abril de 2013

Com van els preparatius?

Ja tan sols queden tres setmanes pel nostre romiatge ciclista. La primavera ja és aquí, els camps estan verds, força humits per les pluges abundants i amb una gran bellesa. Si més no, la comarca de l'Anoia, punt d'inici del nostre romiatge, fa goig. Aquí podeu veure com es veia aquest matí des de la Tossa de Montbui



Pels que ja heu contestat al correu, ja podem confirmar que serem gent suficient per l'anada, i una bona grupeta per la tornada, així que els preparatius continuen en marxa.

Degut al canvi d'inici del recorregut modificarem el lloc dels avituallaments. El primer no serà a la Panadella, sinò que el farem a Agramunt, lloc de residència del Josep, un dels integrants del pilot. El segon, està encara per confirmar, però serà al voltant de Binèfar. El tercer i darrer serà a la arribada: una arrossada.

Pels que tornem, ja està confirmat que hi ha lloc per dormir al Poblado, falta acabar de tancar el preu i algun detall culinari. Quan s'acosti la data i de manera privada entre els que tornem acabarem de tancar aquest tema.

Em consta que varis del que vindreu al romiatge heu (hem) estat preparant maratons en època hivernal. La majoria ja la hem corregut a Barcelona (Xavi, Carles, jo, ...), d'altres ho faran aviat (Ramon, Xavi, ...). Els que no correu maratons, sembla que feu altres tipus de curses de running de llarga distància. I sempre queden els autèntics que son fidels a la bicicleta fins i tot amb fred i neu, i ja comencen a aparèixer a les classificacions de les primeres marxes cicloturistes de la temporada.

No oblideu que per fer els 180 kms cal estar una mica en forma amb la bicicleta. No tant com es creu la gent, però no hem de infravalorar la distància. A més, pels més principiants, s'ha de sortir a rodar en grup, per aprende la tècnica que serà necessària durant la jornada per mantenir el pilot compacte i a un ritme alegre.

Això és el que estem fent aquest dies, la grupeta igualadina, ja sigui fent muntanya per la Cerdanya, com rodant per l'Anoia.












Si teniu fotografies i/o anècdotes interessants de les vostres sortides, me les podeu fer arribar i les publicaré. I si teniu compte a Strava o Garmin també. Jo en tinc i segueixo a uns quants dels que vindreu...
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario