sábado, 13 de abril de 2013

Dues setmanes...

Ja tant sols queden dues setmanes pel romiatge, i per les notícies que m'arriben la gent està en plena forma. Aquesta setmana he pogut parlar amb varis dels que vindreu, i gairebé tots, a part de confirmar l'assistència m'heu comentat d'algun possible amic que us acompanyarà. Tan bon punt sapiguem els que som millor.
 
En qualsevol cas ja podem dir que serem al menys 15 ciclistes per l'anada, per tant una bona grupeta per anar fent via. A més, s'afegirà alguna familia a l'arrossada final, per tant segur que serem força colla.
 
Per la tornada de moment som 9 i com a mínim una furgoneta, no cal patir per tornar la bossa i el material... i per aquells que dubten fins i tot la bici i el ciclista.
 
Alguns sé que no pateixen, ja que van sobrats de forma. Però be, aquest any farem una anada tranquila per tal que tothom s'ho passi be, i ja tindrem la tornada per que cadascú pugui pujar els ports al ritme que consideri oportú. Això sí, seguirem mantenim el premi de muntanya "Alto de Torreciudad" per tal de que l'arribada estigui animada.
 
En Xavi i Ricardo, il.lustres participants d'anterior edicions pel que semblem entrenen rutes de condicions similars, per poder rendir al màxim. Per tal que la ruta tingui característiques similars, incorporen fins hi tot el mateix paisatge i elemements orogràfics. Aquí els tenim a un pantà, que probablement molts coneixeu, per tal de viure les sensacions que tenen quan arriben al pantà del Grado.


La cara de felicitat del Xavi, demostra que al damunt de la bicicleta s'ho passa molt be... i a més no es cansa. Penso que com els darrers anys aquest any també serà un cap del colla que marqui el ritme correcte del pilot.




 

No hay comentarios:

Publicar un comentario